Logo
Задайте своя въпрос?
Очакваме Ви онлайн!
Пишете тук!

ИТ Платформа за Застрахователни Посредници

 • Ние, Innovative Solutions Group (ISG), предоставяме бизнес решения от най-високо ниво на технологичност, компетентност и етичност. Винаги развиваме дългосрочни партньорства с Клиентите.

  Тянко Латев

 • Сега стартираме Е-Policy - напълно интегрирана уеб-базирана платформа с модули за цялостно управление на бизнеса на застрахователните посредници.

  Тянко Латев

 • Е-Policy е идеална както за структури с разгърната мрежа, така и за корпоративни, каптивни или нишови застрахователни посредници.

  Тянко Латев

Вход в платформата


Грешка! Моля въведете вашето име!
Грешка! Моля въведете ваш валиден емайл!
Грешка! Моля изберете какъв тип организация сте!
Браво! Вашата заявка за регистрация е успешна!
Грешка! Възникна грешка при изпращане на имейла. Моля опитайте отново!
 • Оферти и отчети в реално време

  Бързо, лесно и мобилно

  Изготвянето на оферта никога не е било толкова просто! Правиш запитване, получаваш цена в реално време, разпечатваш или изпрашташ на електронната поща на клиента. Целият процес за не повече от 2 минути! Независимо от канала за продажба или екипа, получаваш справки и отчети в реално време. Те ти позволяват да следиш промените в прдажбенния процес, и по-важното да разбереш зашо той се променя!


  Управлявай своите документи 24/7

  Издаването на фактури чрез e-Policy е лесно, след като направите отчет към застрахователя Вие можете бързо да издадете фактура и да я изпратите по електронна поща заедно с отчета.

 • Следене и подновяване на полици

  Управлявай бизнеса си в реално време

  Интерактивният работен плот дават възможност за множество справки и анализи за да може мениджърът да види своя бизнес в реално време. E-policy има повече от 20 различни изгледа за проследяване на ключовите направления и посоки важни за бизнеса Ви. Чрез функциите за автоматично напомня никога няма да пропуснете подновяването на всички полици.


  Вземи решение където и да си
  E-policy е "тотално мобилна" работи от всяко мобилно устройство посредством интернет! Възможностите за множество повторения на справките, вграждане на стандартни отчети, история и анализ на информацията Ви позволяват да вземате бързи и адекватни решение от всяка точка по света.
  bootstrap logo
 • Отчетност и фактуриране

  Най-лесният начин за отчитане пред Застраховател

  Издаването на фактури чрез e-Policy е просто и бързо, след като направите отчет към застраховател можете с няколко клика да издадете фактура и да я изпратите по електронна поща чрез e-Policy заедно с отчета. В имейла прикрепете своето платежно и подпишете с електронен подпис. Всички за не повече от 5 минути!


  Моделирайте документите със собствен дизайн
  Добавете вашето лого към фактурите, вклювайте и изключвайте полета и текст, всичко по ваша мярка. Бумащината вече може и да ви хареса :-)!
top